טרטר סלמון עם "קוויאר" אדום

טריות המרכיבים חשובה מאוד במנה זו והיא עושה כמעט את כל העבודה. הטבח צריך רק לחתוך הכל קטן קטן ולמזג בין הטעמים. העירית, האחות הקטנה והעדינה של הבצל הירוק החריף יותר, מוסיפה כאן נגיעת בצל, מבלי להשתלט על שאר הטעמים.

המצרכים

300 גרם פילה סלמון טרי

1/4 פלפל צהוב

1/4 פלפל אדום

1 חבילת עירית קטנה

חתיכת ג'ינג'ר טרי בגודל 1X2 ס"מ

כמה טיפות טבסקו

כמה טיפות רוטב וורסטרשייר

1/2 כפית מלח

מיץ מ- 1/2 לימון או ליים

צנצנת קטנה של ביצי סלמון (כ- 50 גרם)

הוראות הכנה

חותכים את הסלמון והפלפלים לקוביות קטנות

קוצצים את העירית בסכין חדה, דק ככל האפשר

מגררים את הג'ינג'ר בפומפייה דקה

מוסיפים כמה טיפות רוטב וורסטרשייר וטבסקו ומערבבים

מתבלים במלח ובלימון, כעשר דקות לפני ההגשה, מחכים כמה דקות וטועמים. מתקנים תיבול לפי הצורך

 

הגשה

מחלקים לארבע מנות ומגישים בצלחות אישיות בעיגול מרכזי אותו אפשר לעצב בעזרת טבעת מתכת (רינג) או בשלוש אליפסות, אותן יוצרים בעזרת שתי כפות. מקשטים ב"קוויאר" אדום.

שתפו את המתכון

שתפו את המתכון

מתכונים נוספים בשבילך
פתחנו לכם את התאבון