בשר הסלמון יכול להיות מעדן מפלא כשהוא לא מבושל מידי וכשיש לו תוספת הולמת. הבחירה בדג קפוא לא תניב תוצאה מבורכת וגם עשיית יתר תגרום לכם לתהות למה יצא לסלמון שם טוב כזה.
4 נתחי פילה סלמון טרי
4 כפיות חמאה
2 פקעות שומר פרוסות דק
1 כף זרעי כוסברה
1 כוס יין לבן יבש
4 כוכבי אניס
4 פרוסות לימון
מלח ים ופלפל גרוס (עדיף ממטחנה)
נייר אפייה
מחממים תנור ל- 200 מעלות
יוצרים מנייר אפייה "מעטפות" באורך וברוחב של כ- 30 ס"מ
מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבעת המעטפות
מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע את "בריחת" האדים.
אופים כ- 15 דקות, המעטפות יפתחו מעט בגלל האדים
חותכים בסכין פתח בכל מעטפה ומניחים כל אחת בצלחת